Rondje Kunst 16-9-2018 geweldig succes! Kijk ook op mijn Facebookpag.

Rondje Kunst Boterdiep Zuidwolde op zondag 16 september van 13 - 17 uur.
Mijn werk is te zien op Boterdiep 27.
Op meer dan 20 adressen zijn diverse activiteiten, beeldende kunst, muziek, theater, activiteiten voor kinderen enz. Deelnemende adressen in de folder die verkrijgbaar is zondagmiddag op het terras van cafe Moeke Vaatstra in Zuidwolde.

Aan het werk in het atelier...

Toal en Taiken meert 2018

Torens van Groningen

Opdracht: Boerderij met nazomer landschap omstreeks 1950-1960

Elizabeth Vink is geboren op 2 maart 1948 te Tange Alteveer, woonde daar tot haar 10e jaar, verhuisde met haar ouders naar een boerderij op Zuidwending Veendam. Na haar huwelijk woonde ze in Bedum, verhuisde in  1986 in Zuidwolde(Gron.) en sinds kort in Uithuizen, waar ze schildert en zanglessen geeft.

Zij tekende en schilderde al vroeg, tijdens haar huwelijk begon ze een studie zang en koordirektie. Ze trad veel op als sopraansoliste en zong  in verschillende formaties. Zingen was, evenals koordirektie, naast haar gezin, haar belangrijkste bezigheid. Later kwam het teken en schilderen weer meer in de belangstelling en sinds 1987 was zij lid van een schildersclub en exposeerde regelmatig. Tegenwoordig volgt zij schilderlessen bij Anthon Meijssen in Nieuwolda. Muziek en schilderen zijn in een goede balans.

Zij schildert o.a. landschappen, bloemen, dieren enz. en zoekt in haar schilderijen naar sfeer en verstilling. Ze heeft een sterke binding met het Gronings landschap en alles wat groeit en bloeit in de natuur. 

Zij exposeert regelmatig en haar werk is te koop. Ook maakt ze schilderijen op verzoek.

 

 

 

 

 

Hofje van het Pelstergasthuis in Groningen